SEJ DESIGN

SEJ Design er en danskejet familiedrevet virksomhed, som har specialiseret sig i produktion af interiør i PUR-gummi. Produkterne er skabt i et enkelt og tidløst design med fokus på funktionalitet og kvalitet. SEJ Design er kendt for kompromisløst og bæredygtigt design samt produkter af meget høj kvalitet. Se det store udvalg hos Vesterhus.

Vesterhus design - ved Marianne Boeriths

Marianne syer unikke puder og kosmetiktasker i bolsterstof fra gamle dyner, hør og gamle broderier - ikke to er ens. Se også de mange retro- og vintage-effekter samt møbler.

Se de lækre anretterbræder i mange størrelser og former. Perfekt til tapas eller lignende.

Annette Muus

Se de flotte stribede badehuse med små detaljer og måger på taget – i lertøj. Byhuse fra Kerteminde i forskellige farver – lertøjsler. Hønsekrukker, der kan anvendes til krydderurter, dressing eller tomater - stentøjsler Høns i mange flotte farver, Mega, Medi og Mini.

Skipperens kone og skipperen

Annette strikker de lækreste mohair muffedisser og Christian snedkererer de flotteste bænke i egetræ fra Lundsgaard Gods.

Gitte

Se Gittes mange retro-ting og svenske kludetæpper på 1. Sal.

Rikke Walter

Se Rikke Walters design. Rikke laver frække og sjove kort, sælhandsker, brocher, nøgleringe og uroer med forskellige temaer. Se også de mange stentøjsfrøer, der kan stå ude om vinteren.